Goed verhaal weer!

In de geschiedenis van de Nederlandstalige muziek is er geen succesvolle band geweest zonder goede muziek en ook BINKE! is daarop dan helaas geen uitzondering.

We hebben eigenlijk alleen maar goede muziek gemaakt en in het aankomende jaar zullen jullie steeds meer van ons horen. Doodnormaal eigenlijk, je kon het verwachten…

Dat album gaat straks de wereld in met de naam ‘Het Verkeerde Pad’, en die titel omschrijft zo ongeveer de rode draad in het leven en de teksten van John Binken. Voor de mensen die per abuis op deze pagina terecht zijn gekomen en zich afvragen wie John Binken eigenlijk is hebben we deze speciale link aangemaakt: link!

De verkeerde keuzes maken en ze herhalen, keer op keer is voor veel mensen erg lastig. Maar John kan dat. Nog lastiger is het om daar na de zoveelste keer nog plezier in te hebben. John kan dat. Met jezelf afspreken dat je geen afspraken met jezelf meer maakt. John kan dat gewoon. Goede muziek maken in Nederland en je al succesvol voelen, terwijl je nog niet eens bij De Wereld Draait door hebt opgetreden. Dat is John Binken.

Ok ALS je nu nieuwsgierig bent geworden naar de muziek en misschien hoopt dat John in zijn liedjes uitlegt wat de zin achter de onzin in je leven is kun je natuurlijk wachten tot dat het album er is of (!) je stuurt ons gewoon even een bericht en dan sturen wij je weer wat terug.